Barnpedagogen

Om bibel, barn och pedagogik

Söndagsskola hemma – Kom och se Östafrika!

Som många av er hört i de tidigare söndagskolfilmerna har ELM (Evangelisk Luthersk Mission) ett material för barn om mission som heter Kom och se. ELM och jag vill tacka för alla gåvor som kommit in till Kom och se under april tack vare er som har söndagsskola hemma! Den här veckan är temat för hela samlingen Kom och se och jag tar med barnen ut på en resa till… ja, vart då?

Titta gärna på söndagsskolan tillsammans hela familjen! Och tänk på att det går bra att göra vilken dag som helst, inte bara på söndagar.

Dagens minnesvers – Matt 28:18-20

Ni kan följa samlingen på filmen. Ibland säger jag att ni kan pausa filmen en stund och sedan sätta på igen. Sånger och aktiviteter som jag nämner finns i länkar nedan. Det kan vara bra att du som förälder i förväg väljer vilket aktivitetsförslag som funkar bäst för er.

Sånger

Asante sana Yesu

Alla dagar av Sofia Nilsson, Primkören Väst. Finns på CD:n Det är på riktigt.

Jag är med er alla dagar

Kollekt

Kom och se Östafrika, komochse.se, är ELM:s missionsmaterial för barn. Ge en gåva via swish 123 495 65 95, skriv Kom och se Östafrika som meddelande.

Aktiviteter

Med bön om att vi alla ska få en välsignad gudstjänst!

PS. Många kyrkor sänder gudstjänster live. Gudstjänsten i Roseniuskyrkan, där jag är med, går att lyssna på live via Stockholms närradio (88,0 MHz) eller se och lyssna via roseniuskyrkan.se.

2 kommentarer

  1. Stort tack för ännu en söndagsskola! Nu har vi fått in rutinerna för hemmakyrka hos oss. Det är två av länkarna på aktiviteterna som inte fungerar, om du hinner åtgärda dessa!?

    • Sofia

      2020-05-09 at 21:15

      Vad roligt att höra att ni hittat en rutin för hemmakyrka! Oj, tack för att du sa till! Nu har jag rättat till länkarna för ordpusslet och mandazi. De andra såg ut att vara riktiga. Säg till om det är något mer som krånglar. Guds välsignelse!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2022 Barnpedagogen

Tema av Anders NorenUpp ↑