Äntligen dags för bibelberättelse med flanellograf igen! Och i veckans söndagsskola har jag med mig två riktigt pyssliga medhjälpare. Följ med och se!

Titta gärna på söndagsskolan tillsammans hela familjen! Och tänk på att det går bra att göra vilken dag som helst, inte bara på söndagar.

Dagens bibelberättelse – 2 Mos 13:20-22

Ni kan följa samlingen på filmen. Ibland säger jag att ni kan pausa filmen en stund och sedan sätta på igen. Sånger och aktiviteter som jag nämner finns i länkar nedan. Det kan vara bra att du som förälder i förväg väljer vilket aktivitetsförslag som funkar bäst för er.

Sånger

Vi kommer till dig – rörelser och text av Krister Lillas, barnoas.fi

Starkare än döden av Sofia Nilsson, Primkören Väst

Du gör mig lycklig av Sofia Nilsson, Primkören Väst

Kollekt

Kom och se Östafrika, komochse.se, är ELM:s missionsmaterial för barn. Ge en gåva via swish 123 495 65 95, skriv Kom och se Östafrika som meddelande.

Aktiviteter

  • Molnpelare och eldpelare av pappersrullar. Se hur man gör i filmen.
  • Målarbild
  • Lurigt & klurigt i barntidningen Droppen.
  • Kommer ni ihåg Psalm 23? Använd pappret med en bokstav för varje ord från förra veckan och se om ni fortfarande kan hela Psalm 23.

Med bön om att vi alla ska få en välsignad gudstjänst!

PS. Många kyrkor sänder gudstjänster live. Gudstjänsten i Roseniuskyrkan, där jag är med, går att lyssna på live via Stockholms närradio (88,0 MHz) eller på roseniuskyrkan.se.